Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Ravensburger pussel 2 x 12 bitar - Disney Frost 2

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 97:-
I lager
SKU
01202-33
   

Detta pusselpaket innehåller två pussel med 12 bitar vardera. Pusslen kommer med färgglada motiv som föreställer omtyckta karaktärer från Disney Frozen 2. Här hittar du bland annat motiv av Anna, Elsa, Olof och renen Sven.

Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåll:

  • Två pussel med 12 bitar vardera - karaktärer från Disney Frost 2

Detaljer:

  • Antal bitar: 2 x 12
  • Rek.ålder: från 3 år

Mer information
Modell050093
EAN4005556050093
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.