Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Thorbjørn Egner Hackebackeskogen pussel i trä - 25 bitar - Bamsefars födelsedag

Thorbjørn Egner - spel, pussel och leksaker för barn

Thorbjørn Egner är en av Norges mest populära författare, och har skapat berättelser och universum älskade av barn och vuxna i generationer. Följ med till Hakkebakkeskogen och säg hej till Klättermus, Mikkel Fox, Morten Skogsmus, Mormor Skogsmus, Bagarmästare Harepus och resten av djuren i skogen. Eller besök Kardemomme By och träffa rånarna Kasper, Jesper och Jonathan, moster Sofie och vesslan Kamomilla, polismästaren Bastian, Tobias i tornet, spårvagnsföraren Syvertsen, frisörmästaren Sørensen och resten av invånarna i den lilla staden där du ska var snäll och anständig, och för resten kan du göra som du vill.

Genom Thorbjørn Egners berättelser lär sig barnen bland annat skillnaden mellan rätt och fel, moral, vikten av att hjälpa varandra och hur gamla fiender kan hjälpa varandra och bli vänner. Följ med Hakkebakkeskogen och Kardemommeby genom pussel, klossar och spel.

Vårt lågpris: 130:-
Tillfälligt slut
SKU
20482

Låt de yngsta barnen pussla detta fina Kärnan Thorbjørn Egner-pussel med motiv från ! Träpusslet har 25 bitar som tillsammans bildar motivet till pappa Teddys födelsedag från Hackebackeskogen. Träpusslet kommer i en låda med handtag och är lätt att bära med sig.

Innehåler:

  • Kärnan pussel i trä Hackebackeskogen

Detaljer:

  • Antal bitar: 25
  • Motiv: Bamsefars födelsedag
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell502078
EAN7031655020788
VarumärkeThorbjørn Egner
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.