Thorbjørn Egner Hackebackeskogen pussel med 2 motiv - 2x30 bitar

Thorbjørn Egner - spel, pussel och leksaker för barn

Thorbjørn Egner är en av Norges mest populära författare, och har skapat berättelser och universum älskade av barn och vuxna i generationer. Följ med till Hakkebakkeskogen och säg hej till Klättermus, Mikkel Fox, Morten Skogsmus, Mormor Skogsmus, Bagarmästare Harepus och resten av djuren i skogen. Eller besök Kardemomme By och träffa rånarna Kasper, Jesper och Jonathan, moster Sofie och vesslan Kamomilla, polismästaren Bastian, Tobias i tornet, spårvagnsföraren Syvertsen, frisörmästaren Sørensen och resten av invånarna i den lilla staden där du ska var snäll och anständig, och för resten kan du göra som du vill.

Genom Thorbjørn Egners berättelser lär sig barnen bland annat skillnaden mellan rätt och fel, moral, vikten av att hjälpa varandra och hur gamla fiender kan hjälpa varandra och bli vänner. Följ med Hakkebakkeskogen och Kardemommeby genom pussel, klossar och spel.

Vårt lågpris: 244:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09202-52
   

Detta 2-i-1-pussel har fina motiv från Thorbjørn Egners välkända värld med Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen. Pusslet är av kartong och har 2 motiv med 30 bitar vardera, som barnen känner till från Hackebackeskogen. Motiven som kan förbryllas är av Brummelman och Björnmor, och av Mickel Räv och Jösse Bagare.

Inneholder:

  • Thorbjørn Egner 2-i-1 pussel

Detaljer:

  • Antal bitar: 2 x 30
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell540023
EAN7031655400238
VarumärkeThorbjørn Egner
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.