Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Thorbjørn Egner lottospel med Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen

Thorbjørn Egner - spel, pussel och leksaker för barn

Thorbjørn Egner är en av Norges mest populära författare, och har skapat berättelser och universum älskade av barn och vuxna i generationer. Följ med till Hakkebakkeskogen och säg hej till Klättermus, Mikkel Fox, Morten Skogsmus, Mormor Skogsmus, Bagarmästare Harepus och resten av djuren i skogen. Eller besök Kardemomme By och träffa rånarna Kasper, Jesper och Jonathan, moster Sofie och vesslan Kamomilla, polismästaren Bastian, Tobias i tornet, spårvagnsföraren Syvertsen, frisörmästaren Sørensen och resten av invånarna i den lilla staden där du ska var snäll och anständig, och för resten kan du göra som du vill.

Genom Thorbjørn Egners berättelser lär sig barnen bland annat skillnaden mellan rätt och fel, moral, vikten av att hjälpa varandra och hur gamla fiender kan hjälpa varandra och bli vänner. Följ med Hakkebakkeskogen och Kardemommeby genom pussel, klossar och spel.

Vårt lågpris: 104:-
I lager
SKU
11265
   

Lotto är barns första och bästa spel, och denna Thorbjørn Egner-version är perfekt för dig som älskar Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen. För att spela detta roliga spelet måste barnen ha var sin platta med bilder framför sig och sedan är uppgiften att vara den första spelaren som fyller lotto-plattan med bitar som matchar bilderna.

Innehåller:

  • Thorbjørn Egner lottospel

Detaljer:

  • Antal spelare: 2-4
  • Ålder: från 2 år
Mer information
Modell630053
EAN7031656300537
VarumärkeThorbjørn Egner
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.