Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Thorbjørn Egner bokstavsklossar i trä - Hackebackeskogen

Thorbjørn Egner - spel, pussel och leksaker för barn

Thorbjørn Egner är en av Norges mest populära författare, och har skapat berättelser och universum älskade av barn och vuxna i generationer. Följ med till Hakkebakkeskogen och säg hej till Klättermus, Mikkel Fox, Morten Skogsmus, Mormor Skogsmus, Bagarmästare Harepus och resten av djuren i skogen. Eller besök Kardemomme By och träffa rånarna Kasper, Jesper och Jonathan, moster Sofie och vesslan Kamomilla, polismästaren Bastian, Tobias i tornet, spårvagnsföraren Syvertsen, frisörmästaren Sørensen och resten av invånarna i den lilla staden där du ska var snäll och anständig, och för resten kan du göra som du vill.

Genom Thorbjørn Egners berättelser lär sig barnen bland annat skillnaden mellan rätt och fel, moral, vikten av att hjälpa varandra och hur gamla fiender kan hjälpa varandra och bli vänner. Följ med Hakkebakkeskogen och Kardemommeby genom pussel, klossar och spel.

Vårt lågpris: 207:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
20543
   

Det här är leksaken som växer med barnet! Små barn kan ha kul med att stapla och bygga klossar samtidigt som de övar på sin finmotorik. När barnet blir äldre och börjar intressera sig för bokstäver kan det stava enkla ord med klossarna, inspirerade av de vackra illustrationerna av Thorbjørn Egners Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen.

Innehåller:

  • Hackebackeskogen klossar i trä

Detaljer:

  • Ålder: från 18 månader
Mer information
Modell970115
EAN7031659701157
VarumärkeThorbjørn Egner
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.