Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Cykelhjälmar och tillbehör

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Nyhet
Pris
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
Ålder

35 artiklar

Sätt fallande sortering
per page

Säkerhet är viktigt när du reser i fart, och du måste alltid bära hjälm när du cyklar eller rullar nerför backen med vinden i håret. I denna kategori har vi samlat ett urval av hjälmar i bra kvalitet från välkända märken. Hjälmarna finns i olika storlekar, former och motiv. Det kan vara en fördel att mäta omkretsen på barnets huvud så att du hittar en hjälm som sitter bra. Hjälmen ska sitta bra, men ändå vara bekväm att ha på huvudet. Här kan du välja mellan enfärgade hjälmar och hjälmar med snygga mönster och tryck, med lampor och ventilationshål, och med justerbara remmar och omkrets. En hjälm är viktig och skyddar barnet mot huvudskador om du har otur och faller av cykeln, så välj bland våra varianter här.

Letar du efter det lilla extra till din sparkcykel eller cykel? Vad sägs om att dekorera din cykel med en klocka, ljus eller tofsar för handtaget? Dekorera och sätt din egen prägel på cykeln med ett stort utbud av tillbehör. Tillbehöret är inte bara snyggt, utan kan också göra att du syns i mörkret med lampor, eller att andra trafikanter hör dig när du ringer på ringklockan. För extra säkerhet kan du använda ett cykellås för att se till att cykeln är där du lämnade den, och för extra personlig säkerhet kan du använda skydd för armar och ben utöver hjälmen. Att vara synlig och säker när du reser i snabbhet är både snyggt, säkert och coolt.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.