Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

Alert skyddsutrustning till armbågar, händer och knän - 4-7 år - 6 delar - svart

Alert sportleksaker

Sommarhalvåret är perfekt för utomhuslek i trädgården, på stranden eller på andra öppna platser. Alert erbjuder ett sortiment av olika sportleksaker och utrustning som passar till det mesta. Här hittar du bland annat tennisbollar, snorklar, badmintonracketar, kubb och mycket mer. Leksakerna är anpassade för barn och passar den aktiva familjen.

Vårt lågpris: 167:-
I lager
SKU
03182-196
   

Skyddsutrustning med 2 knäskydd, 2 armbågsskydd och 2 handskydd. Lämpliga för när man cyklar, skater eller åker rullskridskor. För att lära sig att åka skateboard, cykla och åka inlines måste man försöka och misslyckas många gånger om. Med dessa skydd i storlek small, ser du till att begränsa skadan. Den tåliga, svarta plasten skyddar knän, armbågar och handleder så att barn kan färdas tryggt.

Produkterna från Alert hjälper till att stimulera barnets utveckling, och lär dem självständig lek. Kombinera detta paket med en hjälm (säljs separat).

Innehåller:

  • 2 knäskydd
  • 2 armbågsskydd
  • 2 handledsskydd

Detaljer:

  • Färg: svart
  • Storlek: small
  • Ålder: från 4-7 år
Mer information
Modell734-0360
EAN8710124135794
VarumärkeAlert
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.