Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Smoby Baby Nurse tvilling-barnstol till dockor

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 415:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
06192-141
   

Barnstolen från Smoby Baby Nurse för tvillingar låter dig mata två dockor samtidigt. Gör som de vuxna, sätt dockorna i stolen och gör en mysig måltid för dem. Med två skedar och två tallrikar kan du mata två dockor samtidigt, perfekt för lek med flera barn. Det är också plats för mat på brickan framför dockorna.

Och när dockorna är färdiga med att äta kan du lossa sätet från benen, och vipps så har du en gungstol till dockorna.

Innehåll:

  • Smoby Baby Nurse för dock-tvillingar
  • 2 tallrikar
  • 2 skedar

Detaljer:

  • Mått: 48 x 34 x 58 cm
  • Rek ålder: från 3 år

OBS! Dockor medföljer ej.

Mer information
Modell220344
EAN3032162203446
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.