Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby Baby Nurse tvilling-barnstol till dockor

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 391:-
I lager
SKU
06192-141
   

Barnstolen från Smoby Baby Nurse för tvillingar låter dig mata två dockor samtidigt. Gör som de vuxna, sätt dockorna i stolen och gör en mysig måltid för dem. Med två skedar och två tallrikar kan du mata två dockor samtidigt, perfekt för lek med flera barn. Det är också plats för mat på brickan framför dockorna.

Och när dockorna är färdiga med att äta kan du lossa sätet från benen, och vipps så har du en gungstol till dockorna.

Innehåll:

  • Smoby Baby Nurse för dock-tvillingar
  • 2 tallrikar
  • 2 skedar

Detaljer:

  • Mått: 48 x 34 x 58 cm
  • Rek ålder: från 3 år

OBS! Dockor medföljer ej.

Mer information
Modell220344
EAN3032162203446
VarumärkeSmoby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.