Our Generation frisörsalong för docka 47 cm - frisörpaket med 47 delar

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 418:-
I lager
SKU
02205-28
   

Hos Our Generation frisörsalong för dockor kan du fixa frisyren precis som du vill ha den! Denna frisörsalong kommer med 47 accessoarer och din docka (ingår ej) kan äntligen ta emot kunder. Se till att boka din frisörtid snabbt, denna salong är nämligen väldigt populär. Det roliga paketet kommer med en byrå på hjul med fyra lådor. Här kan du ha alla dina verktyg och den kan enkelt rullas bort till frisörstolen (säljs separat). Fäst bältet med fickor på runt midjan på frisördockan. Här finns praktiska förvaringsfickor för kam, sax och tång.

Gör en permanent med de medföljande locktängerna, föna med hårtorken eller platta ut håret med plattången. Nu kan du äntligen leva ut din frisördröm med din favoritdocka från Our Generation. Setet är det perfekta tillbehöret för din docka och bjuder in till spännande rollspel och berättande.

Innehåller:

  • Byrå med hjul
  • Hårfön
  • Plattång och locktång
  • Permanentrullar
  • Hårspännen
  • Verktygsbälte och mycket mer

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år.

OBS! Docka och frisörstol ingår ej.

Mer information
ModellBD37034Z
EAN062243252783
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.