Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Our Generation Maricela fashion docka med långt hår - 46 cm

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 425:-
I lager
SKU
04206-61
   

Our Generation Maricela är redo för en ny och rolig dag. Hon älskar aktiviteter som får henne att må bra och ser redan fram emot nästa shoppingtur. Hon gör viktiga saker som att samla in signaturer för välgörenhet, sprida kärlek till människorna omkring sig och brinner av passion för världen och alla de vackra djuren som bor här.

Maricela kommer klädd i en rosa topp, en behaglig beige kjol och en rosa tröja för att ge en liten känsla av glamour. Hon har bruna ögon och långt, mörkt vågigt hår med rödbrunt underhår. Ögonen kan öppnas och stängas.

Innehåll:

  • Our Generation Maricela
  • Tröja, kjol och topp
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Dockan är ca 46 cm hög
  • Dockorna från Our Generation har mjuka kroppar och lemmar i plast.

Maricela är del av en generation med stora drömmar. Detta är en generation av barn som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation!

Mer information
ModellBD31233Z
EAN062243405011
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.