Our Generation Sienna Fashion docka med långt brunt hår - 46 cm

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 405:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06192-151
   

Our Generation Sienna är redo för en ny och spännande dag. Sienna gillar att shoppa, läsa böcker och i helgerna dansar hon gärna med sina vänner. Hon har på sig en väst i fuskpäls, en randig tröja, rosa kjol och matchande skor. Hennes ögon kan slutas och hon har långt mörkt hår.

Innehåller:

 • Our Generation Sienna
 • Väst, tröja, kjol och skor
 • Tillbehör

Detaljer:

 • Dockan är ca 46 cm hög.
 • Dockorna från Our Generation har mjuka kroppar och lemmar i plast.

  Sienna är del av en generation med stora drömmar. Detta är en generation av barn som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation!

  Mer information
  ModellBD31022Z
  EAN062243261600
  VarumärkeOur Generation
  Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.