Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

BABY Born Holiday solstol med parasoll - 43cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 366:-
I lager
SKU
01205-107
   

Det är dags för semester! Detta paket innehåller allt BABY born behöver för en härlig dag på stranden. Solstolens färgglada mönster matchar den fina tunikan som också ingår. Eftersom det är viktigt att skydda sig mot för mycket sol innehåller även paketet ett randigt parasoll och en liten solkrämstub.

Innehåll:

  • Solstol med bord
  • Parasoll
  • Glass
  • Solkräm
  • Strandtunika

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år.

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell829264
EAN4001167829264
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.