Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Clydesdale Sto - 12 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 115:-
I lager
SKU
17786
   

Clydesdale är stora, starka hästar. Karakterristiska egenskaper är lätt böjda nosryggar, långa öron och korta halsar. De har ett trevligt temperament och är flitiga och mångsidiga.

Att sko om en Clydesdale kan vara ett mycket hårt arbete för en hovslagare. Deras hästskor är inte bara extremt stora, de väger över 2,5kg! Detta innebär att de väger fyra till fem gånger så mycket som skorna till ett varmblod. Trots att Clydesdalehästar ofta är kraftiga och extremt tunga kan de röra sig mycket elegant. De är kända för sin fina gång: de lyfter sina vackra vita ben mycket högt och med stor kraft. Av denna anledning används de inte enbart som draghästar utan också på utställningar och gatuparader.

Roliga fakta:

  • Clydesdale har väldigt stora hov. Hästskorna mäter 5 cm från den ena sidan till den andra.

 Innehåll:

  • 1 Schleich Clydesdale häst - Sto

Detaljer:

  • Mått: 16,1 x 4,7 x 12 cm (BxDxH)
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell13809
EAN4059433322407
VarumärkeSchleich
Ålder3-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.