Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Clydesdale - föl - 9 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 72:-
I lager
SKU
17809
   

Clydesdalehästar växer långsammare än andra hästraser. Fölen inte fullvuxna förrän de är sju till åtta år, jämfört med fyra till fem år för andra hästar. De väger då över 1 000 kg – lika mycket som en liten bil. De är så starka att de kan dra föremål som är mycket tyngre än dem själva. Detta innebär också att de behöver mycket foder och vatten. Per dag äter de 20–25 kg spannmål med mineraler och vitaminer, och runt 50–60 kg hö. Detta gör naturligtvis att de blir törstiga, mycket törstiga. Clydesdalehästar dricker över 100 liter vatten per dag.

Roliga fakta:

  • Clydesdale-fölet är redan vid födseln nästan en meter högt.

Vetenskapliga fakta:

  • Vetenskapligt namn: Equus ferus caballus
  • Global startsida: Världen över
  • Status för bevarande: Tam

Detaljer:

  • Mått 8 x 8,8 x 3,4 cm

Mer information
Modell13810
EAN4005086138100
VarumärkeSchleich
Ålder3-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.