Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Schleich Horse Club Lakeside Gårdshus och stall - leksats med över 100 delar - 42551

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life och Bayala

Det tyska märket Schleich har producerat figurer och figuruppsättningar av hög kvalitet i över 80 år. Schleich-häst, Schleich-gårdsdjur, Schleich-dinosaurie och Schleich Bayala är figurer i realistisk design av bästa kvalitet. Från Schleich hittar du bondgårdsdjur, hästar, dinosaurier, sagofigurer – figurer som passar lika bra som dekorationer på hyllan som till lek i barnrummet. De handmålade figurerna från Schleich hjälper till att främja kreativ lek och låter barn använda sin fantasi genom rollspel. Barnets utveckling stimuleras genom upplevelser under lek, och dessa detaljerade figurer, figuruppsättningar och tillbehör skapar ett stort antal plattformar för lek.

Schleich Horse Club presenterar barnen för livet på hästgården. Här träffar de många olika hästraser, tjejer och killar som älskar hästar, och som rider, sköter och matar hästarna. Utöka det roliga rollspelet med olika hästar, stall, hus, tävlingar och tillbehör.

Schleich Farm World tar med barnen till gården och låter dem ta del av bondens liv tillsammans med alla djur som finns på en gård, de olika byggnaderna som djuren bor i, tillbehör och fordon som bonden behöver för att ta hand om sina djur.

Schleich Wild Life låter barn lära känna vilda djur som finns på savannen, i regnskogen, i Arktis, i skogen eller i öknen. Wild life från Schleich har ett stort utbud av farliga djur, utrotningshotade djur, försiktiga djur, små och stora djur, och ger barn en förståelse för mångfalden i djurvärlden och hur de lever tillsammans.

Schleich Bayala är en magisk värld bland tomtar, enhörningar, sjöjungfrur, sjöhästar och drakar. Här introduceras barnen till en värld av vänskap, magi och äventyr, där de kan skapa sina egna berättelser i ljusa, vackra Bayala.

Schleich Dinosaurs tar dig tillbaka till en förhistorisk värld där stora, små, kvicka, starka och flygande dinosaurier härskar. Här träffar barnen bland annat Tyrannosaurus Rex, rovfåglar, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, där de lever sida vid sida med aktiva vulkaner och forskare som försöker hitta svar.

Vårt lågpris: 1 066:-
I lager
SKU
03216-38
   

Det historiska Lakeside House har varit Kramers hem i generationer. Huset är fullt utrustat med stall och massor av tillbehör. Det är här Hannah och hennes familj bor och tar hand om sina lojala hästar, Quarter-hästen Cayenne och den Hannoverska hingsten Jupiter.

Lakeside Farmhouse and Stables från Schleich® Horse Club är Hannahs och hennes föräldrars hem och erbjuder ett brett utbud av lekfunktioner och tillbehör. I köket kan du njuta av äppelpaj direkt från ugnen eller smygäta lite snacks från kylen. Tallrikar, koppar och stekpannor tvättas i diskhon. Liksom hennes föräldrar, Oliver och Caroline, är Hannah-karaktären också helt mobil och kan sitta, rida och stå.

Alla tar hand om Quarterhästen Cayenne och den Hannoverska hingsten, Jupiter. Hästarna är förberedda för träning med kardask och borste och sedan sadlas de med sadeln från stativet. Medan hennes föräldrar tillbringar kvällen på balkongen eller i soffan vid vardagsrumsbordet, smyger Hannah upp till vinden med hjälp av stegen till våningssängen. Här leker hon med kattungarna och upptäcker en gyllene nyckel. Alla tar på sig pyjamas i badrummet innan sänglampan släcks. De somnar alla under mjuka filtar och drömmer om nya äventyr på hästryggen.

Roliga fakta

 • På vinden finns ett stort teleskop som Hannah använder för att titta på stjärnorna

Funktioner:

 • Figurerna har rörliga armar och ben
 • Hår, höfter och ben kan bytas ut
 • Med hemlig dörr
 • Dörrar kan öppnas och stängas
 • Staket kan kombineras med andra Schleich-uppsättningar
 • Med märken som kan skrivas på

Innehåller:

 • 1 hus med balkong, 1 häststall
 • 3 figurer
 • 1 Quarterhäst, 1 Hannoveransk hingst
 • 2 kattungar, 1 matskål
 • 1 dubbelsäng med madrass, 2 våningssängar med madrasser
 • 2 sadelstativ, 4 staket, 1 skötlåda
 • Möbler och utrustning
 • Och mycket mer

Detaljer:

 • Mått: 96 x 24 x 42 cm (BxDxH)
 • Rek ålder: från 5 år
Mer information
Modell42551
EAN4059433399522
VarumärkeSchleich

Familjetid

Innan dagen på hästgården startar avnjuts frukost i husets matsal.

Hus med balkong

Balkong med tvättstation under ger Oliver och Caroline full överblick när de kopplar av.

Möbler och figurer

Stor bondgård i två plan med vind ger inspiration till timmars lek.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.