Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Hape Quadrilla Race to the Finish kulbana i trä - 58 delar

Hape - pedagogiska träleksaker för barn

Med sina leksaker i trä vill Hape uppmuntra barn till att leka kreativt. Hape träleksaker hjälper till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik, problemlösning och självupptäckt. Hape träleksaker växer med barnet och erbjuder leksaker som är lämpliga för bebisar, småbarn, förskolebarn och skolbarn. Hape träleksaker är tillverkade av hållbara material och genomgår strikta säkerhets- och kvalitetskontroller.

Vårt lågpris: 386:-
Tillfälligt slut
SKU
06183-72

Bygg din egen kulbana med denna Hape Quadrilla Race to the Finish kulbana och se om kulorna kan ta sig genom banan. Denna lilla kulbana i trä från Hape innehåller 58 delar som du kan brygga din egen bana med, inklusive en väderkvarn och en virvelränna. En Quadrillabana består av klossar, skenor och andra tillbehör som får kulorna att rulla av sig själva. Du bygger banan och låter bollarna springa genom de färgglada blocken som var och en har olika funktioner.

Utifrån barnets ålder bestämmer man själv hur många nivåer man  vill bygga. Det ingår instruktioner som visar olika varianter man kan bygga, och kulbanan  kan även kombineras med andra Hape Quadrilla-set om så önskas (säljs separat).

Innehåller:

  • Hape Quadrilla Race to the Finish kulbana 
  • Kulor

Detaljer:

  • Ålder: från 4 år

OBS! Kan kombineras med andra Hape Quadrilla kulbanor, säljs separat.

Mer information
ModellE6021
EAN6943478021099
VarumärkeHape
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.