Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Magical Magnet Magnetiska byggklossar och hjul - 46 delar

De magnetiska byggsatserna från Magical Magnet uppmuntrar barnen till kreativ lek med färgglada magnetiska former och klossar. Barnen skapar sina egna kreativa strukturer och skapelser med hjälp av magneterna. Att leka och bygga med magnetiska byggklossar uppmuntrar till kreativ lek, utmanar barnets koordinationsförmågor och bidrar till många timmars rolig och utvecklande lek.

Vårt lågpris: 295:-
I lager
SKU
22218
   

Magical Magnet byggsatsen med 46 delar i regnbågens alla färger låter dig bygga spännande bilar tack vare de medföljande hjulen. Detta är en spännande byggsats där alla delar är magnetiska och låter dig hitta på unika skapelser.

Byggsatsen uppmuntrar kreativ lek och främjar färg- och formigenkänning, samtidigt som den bidrar till ett ökat logiskt tänkande. Möjligheterna med Magical magnet är oändliga och i denna magnetuppsättning får du 46 magnetiska delar i olika former och färger.

Innehåller:

  • 46 Magical Magnet klossar och hjul

Detaljer:

  • Antal delar: 46
  • Material: ABS-plast
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellA2788-7046
EAN7040698700502
VarumärkeMagical Magnet
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.