Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Hape Quadrilla The Cyclone kulbana i trä - 198 delar

Hape - pedagogiska träleksaker för barn

Med sina leksaker i trä vill Hape uppmuntra barn till att leka kreativt. Hape träleksaker hjälper till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik, problemlösning och självupptäckt. Hape träleksaker växer med barnet och erbjuder leksaker som är lämpliga för bebisar, småbarn, förskolebarn och skolbarn. Hape träleksaker är tillverkade av hållbara material och genomgår strikta säkerhets- och kvalitetskontroller.

Vårt lågpris: 1 378:-
I lager
SKU
10172-167
   

Bygg din egen kulbana, och se om kulorna hittar sin väg ned genom labyrinten av olika utmaningar. Quadrilla The Cyclone från Hape är den ultimata kulbanan, med 2 spiralrännor, böjda rännor och kraftförbättrande acceleratorer som bjuder på hastighet och spänning.

Denna häftiga kulbana inspirerar en byggare att designa den häftigaste banan och är den perfekta STEM-leksaken som ger barn en bättre förståelse för rymdens, vetenskapens och teknikens principer.

Innehåller:

  • Hape Quadrilla kulbana med 102 delar
  • 100 kulor
  • 1 bomullspåse

Detaljer:

  • Mått förpackning: 62 x 14 x 34 cm
  • Rek. ålder: från 4 år

Kan kombineras med andra Hape Quadrilla kulbanor.

Mer information
Modell5810
EAN6943478007802
VarumärkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.