Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Hape Quadrilla The Cyclone kulbana i trä - 198 delar

Hape - pedagogiska träleksaker för barn

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

Vårt lågpris: 1 264:-
I lager
SKU
10172-167
   

Bygg din egen kulbana, och se om kulorna hittar sin väg ned genom labyrinten av olika utmaningar. Quadrilla The Cyclone från Hape är den ultimata kulbanan, med 2 spiralrännor, böjda rännor och kraftförbättrande acceleratorer som bjuder på hastighet och spänning.

Denna häftiga kulbana inspirerar en byggare att designa den häftigaste banan och är den perfekta STEM-leksaken som ger barn en bättre förståelse för rymdens, vetenskapens och teknikens principer.

Innehåller:

  • Hape Quadrilla kulbana med 102 delar
  • 100 kulor
  • 1 bomullspåse

Detaljer:

  • Mått förpackning: 62 x 14 x 34 cm
  • Rek. ålder: från 4 år

Kan kombineras med andra Hape Quadrilla kulbanor.

Mer information
Modell5810
EAN6943478007802
VarumärkeHape
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.