Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Hape Quadrilla Cliffhanger kulbana i trä - 94 delar

Hape - pedagogiska träleksaker för barn

Med sina leksaker i trä vill Hape uppmuntra barn till att leka kreativt. Hape träleksaker hjälper till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik, problemlösning och självupptäckt. Hape träleksaker växer med barnet och erbjuder leksaker som är lämpliga för bebisar, småbarn, förskolebarn och skolbarn. Hape träleksaker är tillverkade av hållbara material och genomgår strikta säkerhets- och kvalitetskontroller.

Vårt lågpris: 614:-
I lager
SKU
06183-71
   

Bygg din egen kulbana Hape Quadrilla Cliffhanger, och se om kulorna tar sig hela vägen ner till banans slut. En Quadrilla består av många olika klossar, skenor och andra tillbehör i glada färger. Bygg efter instruktionen eller låt kreativiteten flöda och hitta på en helt egen bana.

Den här banan från Hape har tre takrännor som låter kulorna rulla runt utsidan av de färgglada tegelstenarna på väg neråt. Quadrilla kulbana är en fantastisk STEM-leksak som är utformad för att stimulera barns logiska förmåga och förbättra motoriken. Med utgångspunkt i barnets ålder bestämmer man själv hur många nivåer man vill ha och hur avancerad kulbanan ska vara. Det följer med olika förslag på hur man kan utforma banan.

Innehåll:

  • Hape Quadrilla Cliffhanger Kulbana - totalt 44 delar 
  • 50 kulor

Detaljer:

  • Mått förpackning: 45 x 36 x 8 cm (LxHxD)
  • Rek.ålder. från 4 år
Mer information
ModellE6020
EAN6943478021105
VarumärkeHape
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.