Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Hape Quadrilla Cliffhanger Kulbana - totalt 94 delar

Hape - pedagogiska träleksaker för barn.

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 622:-
I lager
SKU
06183-71
   

Bygg din egen kulbana, och se om kulorna tar sig hela vägen ner till banans slut. Kulbanan består av många olika klossar, skenor och andra tillbehör i glada färger. Bygg efter instruktionen eller låt kreativiteten flöda och hitta på en helt egen bana.

Med utgångspunkt i barnets ålder bestämmer man själv hur många nivåer man vill ha och hur avancerad kulbanan ska vara. Det följer med olika förslag på hur man kan utforma banan.

Innehåll:

  • Hape Quadrilla Cliffhanger Kulbana - totalt 94 delar varav 50 kulor
Detaljer:
  • Rek.ålder. från 4 år
Mer information
Modell5983
EAN6943478021105
VarumärkeHape
Ålder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.