Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Hape Quadrilla Cliffhanger kulbana i trä - 94 delar

-21%

Hape - pedagogiska träleksaker för barn.

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

21%
Kampanjpris 550:- Vårt lågpris: 692:- Du sparar: 142,-
I lager
SKU
06183-71
   

Bygg din egen kulbana Hape Quadrilla Cliffhanger, och se om kulorna tar sig hela vägen ner till banans slut. En Quadrilla består av många olika klossar, skenor och andra tillbehör i glada färger. Bygg efter instruktionen eller låt kreativiteten flöda och hitta på en helt egen bana.

Den här banan från Hape har tre takrännor som låter kulorna rulla runt utsidan av de färgglada tegelstenarna på väg neråt. Quadrilla kulbana är en fantastisk STEM-leksak som är utformad för att stimulera barns logiska förmåga och förbättra motoriken. Med utgångspunkt i barnets ålder bestämmer man själv hur många nivåer man vill ha och hur avancerad kulbanan ska vara. Det följer med olika förslag på hur man kan utforma banan.

Innehåll:

  • Hape Quadrilla Cliffhanger Kulbana - totalt 44 delar 
  • 50 kulor

Detaljer:

  • Mått förpackning: 45 x 36 x 8 cm (LxHxD)
  • Rek. ålder. från 4 år
Mer information
Modell5983
EAN6943478021105
VarumärkeHape
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.