Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Princess omklädningsrum med badkar - 70454

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 201:-
I lager
SKU
06202-50
   

Prinsessorna gör sig fina i det kungliga badrummet innan balen i det stora prinsesslottet. Till en god etikett hör att klä sig rätt för varje tillfälle. I omklädningsrummet spenderar prinsessorna därför mycket tid med att välja kläder och accessoarer, och att prata om frisyrer och makeup. Den sportiga prinsessan Sally föredrar bekväma, men också eleganta kläder. Hon står gärna i mittpunkten och därför vill hon gärna ha kläder som glittrar och skimrar. Just nu provar hon en vit-blå klänning med silverapplikationer. Den kommer att passa perfekt till balen. Nu saknas bara rätt accessoarer, men det är inget problem för den stilsäkra Sally.

Innehåll:

  • 1 PLAYMOBIL-figur (prinsessan Sally från Australien)
  • 1 snäckformat badkar
  • 1 skärm
  • 1 klädstång med galgar och kläder
  • 1 sminkplats med spegel och bänk
  • Med mera

Detaljer:

  • Antal delar: 86
  • Rek ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70454
EAN4008789704542
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.