Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Playmobil EverDreamerz - Edwina 70388

-37%

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Kampanjpris 130:- Vårt lågpris: 206:-
37%
Du sparar: 76:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01202-136
   

Edwina är tjejgruppens sportgalning. Det finns ingen sport som Edwina inte har provat! Hon är mycket aktiv och öppen för nya utmaningar. Hon unnar sig bara en paus när det finns färska våfflor.

Välkommen till drömmarnas värld, välkommen till EverDreamerz värld! Rosalee, Viona, Edwina, Clare och Starleen är fem vänner med stora drömmar. När tjejerna hittar en magisk amulett öppnas en portal till ett annat universum, deras drömmars land. Först reser alla fem till Rosalees drömvärld, där allt handlar om godis. Edwina tycker om våfflor, så socker-drömvärlden är helt i hennes smak. Hon är gängets sportfreak, alltid aktiv och i rörelse och i stort sett ostoppbar. Vid sin sida har hon alltid sin trogna katt.

Leksetet består av EverDreamerz-karaktären Edwina med sin katt, väska, mjölk och ägg. Det innehåller också äpplen och ananas att göra våfflor av, och naturligtvis våfflor. Varje EverDreamerz-karaktär har ett eget silikonarmband för barn med ett särskilt karaktärshänge att samla och byta. Edwinas personliga hänge är en hjärtformad våffla. Figuren och dess tillbehör kan förvaras i den färgglada förpackningen och är portabel.

Inneholder:

  • Edwina figur
  • Silikonarmband, smyckespärlor och en våffel-amulett
  • Samlingskort och klistermärken
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Antal delar: 35 delar
  • Ålder: från 7 år

Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70388
EAN4008789703880
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.