Playmobil Dollhouse Familjekök 70206

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 266:-
I lager
SKU
05195-310
   

Det är full aktivitet i familjeköket från Playmobil som kommer med köksmaskin inklusive tillbehör som kan bytas och mängder med köksutrustning och andra tillbehör. Med detta lekset kan du drömma dig bort till en värld full av tårtor och kakor och leka roliga rollspel med de medföljande figurerna.

Alla läckra ingredienser blandas i bakskålen och knådas sedan på ett ögonblick till en jämn smidig deg i köksmaskinen. Sedan är det bara att hälla ner degen i en bakform och skicka in i ugnen! Snart kan alla komma till köket och njuta av kakan. Och tack vare den nya diskmaskinen blir det snabbt rent och snyggt igen.

Familjeköket är komplett utrustat med en ugn, en diskmaskin, ett fristående kylskåp och ett matbord med barnstol för babyn, och det passar perfekt in i det stora dockhuset, art.nr. 70205. Mängder av detaljerade tillbehör som t.ex. den professionella köksmaskinen gör leken riktigt autentisk.

Innehåll:

  • 2 figurer
  • Kylskåp
  • Köksbänk med diskho, diskmaskin och ugn
  • Köksskåp
  • Köksö med stolar
  • Tillbehör: mjölk, kaffe, mjöl, brödrost, glas, skedar och mycket mer

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell70206
EAN4008789702067
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.