Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Playmobil Princess Romantisk hästdragen vagn - 70449

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 228:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-45
   

Prinsen och prinsessan åker på en tur med häst och vagn och har sedan en picknick i slottsparken. Idag har prins Freddy bjudit ut sin Betty på en romantisk picknick. Han anländer med sin hästdragna vagn och Betty vinkar glatt till honom. Självklart har Freddy också tänkt på att ha med sig blommor och han överräcker den vackra buketten till sin hjärtas dam. Kusken drar ut trappsteget så att Betty lätt kan kliva upp i vagnen och sen bär det iväg på en härlig utflykt. Det kommer att bli en underbar dag.

Innehåll:

  • 3 PLAYMOBIL-figurer (prinsessan Betty, prins Freddy och hans kusk)
  • 1 romantiskt hästdragen vagn med två hästar
  • 1 picknickkorg, blomsterbukett samt flera andra tillbehör som passar en riktigt prinsessa.

Prins Freddy och kusken kan även rida på hästarna.

Detaljer:

  • Mått: 31 x 11 x 12 cm (L x D x H).
  • Antal delar: 60
  • Rek ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70449
EAN4008789704498
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.