Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Playmobil Princess Sovsal - 70453

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 177:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-49
   

Dags att sova! Prinsessorna återhämtar sig i de bekväma sängarna. Med sminkbord, sovplagg, smycken och kattungar. Även prinsessor måste sova. Det lyxiga sovrummet erbjuder massor av plats för avslappning och vackra drömmar. Prinsessan Bintou sitter och drömmer framför sminkspegeln och kammar sitt svarta hår. Hon funderar på vilka kläder hon ska ha på sig idag. Hennes största dröm är att bli modedesigner och hon kommer ständigt på nya sätt att återanvända gamla kläder för att utveckla något nytt. När hon går och lägger sig och gosar in sig i den mjuka kudden drömmer hon om en stor modekollektion. En liten kattunge hoppas strax upp i sängen och smyger sig in i hennes famn. Dröm sött, Bintou.

Innehåll:

  • 2 PLAYMOBIL-figurer (prinsessan Bintou från Afrika och ytterligare en prinsessa)
  • 2 sängar med kudde och täcke
  • 1 ljusstake
  • 1 sminkbord med spegel och pall
  • Med mera

Detaljer:

  • Antal delar: 73
  • Rek ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70453
EAN4008789704535
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.