Playmobil - Princess

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Ålder
Interesse

27 artiklar

per page

Utforska ett magiskt universum med älvor, prinsessor, enhörningar, andra magiska varelser och äventyr med Playmobil. Playmobil - World of Magic and Fairies består av serien Playmobil Princess, Playmobil Magic och Playmobil Fairies. Här hittar du magiska berättelser, byggsatser, karaktärer och accessoarer.

Skapa din egen magiska värld där de klassiska PLAYMOBIL-karaktärerna står i centrum. Princess, Magic och Fairies tar dig med på underbara äventyr på land, under vattnet och i dolda skogar - låt din fantasi flöda fritt med PLAYMOBIL A Magic World.

Skapa din egen glittrande lekupplevelse med PLAYMOBIL Princess. Prinsessor, prinsar, kungar och drottningar, kronor och juveler, häst och vagn och stora slott låter dig skapa spännande äventyr och rollspel. Här hittar du de fina 7,5 cm höga Playmobilfigurerna med rörliga leder, gripfunktion och de kommer med tillbehör som är värdiga en kunglighet. PLAYMOBIL PRINCESS är en serie från PLAYMOBIL som består av slott, figurer, hästar, interiör och lekset med ett kungligt tema. Följ med in i älvornas rike och upptäck den vackra älvskogen med lekset från PLAYMOBIL FAIRIES. Dröm om magiska ädelstenar, fontäner i regnbågens alla färger, enhörningar och talande djur. Feerna och älvorna talar djurens språk och de är alla goda vänner. Häng med på magiska äventyr och spännande uppdrag med de roliga figurerna från Playmobil.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.