Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Stadsliv

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
Pris
Serie
Nyhet
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
Interesse

Artiklar 1-52 av 107

Page
per page
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-52 av 107

Page
per page
Sätt fallande sortering

PLAYMOBIL City - livet i staden. Playmobil City låter dig ta del av allt spännande som kan hända i staden, allt från vardagliga sysslor till actionfyllda uppdrag med polis eller brandkår. Bygg din alldeles egna Playmobil stad med hus, butiker, kaféer, sjukhus, skolor, och se till att Playmobil figurerna känner sig trygga tack vare polisstationen, brandstationen och räddningstjänsten i sin omedelbara närhet. Och om något går sönder flyttar byggarbetarna från Playmobil City action in och fixar allt. I Family Fun planerar invånarna sin semester och fritid med besök i djurparken eller i akvariet, camping och promenader i skogen, eller strandbesök med roliga aktiviteter i vattnet.

Låt Playmobil fortsätta att inspirera barn att skapa sina egna äventyr, där den 7,5 cm höga Playmobil figuren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion och roterande huvud, är i fokus. 

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.