Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Playmobil Ghostbusters Samlarutgåva Egon Spengler 70173

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 462:-
I lager
SKU
02192-63
   

I 35 år har Ghostbusters bekämpat spöken och gått till botten med paranormala fenomen. Till det stora jubileet kommer en världsnyhet från PLAYMOBIL: Högkvalitativa extra stora samlarfigurer i fantastisk kvalitet och en särskild samlarförpackning för alla barn, fans och vänner till spökjägarna.

Ghostbusters™ samlarutgåvorna är 15 cm höga och mycket detaljerade. Samlarutgåvan Egon Spengler har en protonryggsäck med protonstrålare och ytterligare spökjägarutrustning.

Innehåll:

  • Samlarutgåva av Egon Spengler med protonryggsäck

Detaljer:

  • Antal bitar: 6
  • Mått: Figuren är 15 cm hög
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell70173
EAN4008789701732
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.