Playmobil Ghostbusters Samlarutgåva R. Stantz figur 70174

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 490:-
I lager
SKU
02192-64
   

Till 35-årsjubileet kommer en nyhet från Playmobil: Extra stora samlarfigurer! Samlarfiguren Ray Stantz är i skala 2:1 jämfört med originalet av PLAYMOBIL-figuren.

Den har samma rörelsemöjligheter som original-PLAYMOBIL-figuren: huvudet går att rotera, armar och ben går att röra på och figuren kan sitta. Figuren har protonpack med protonelement: En fästad anslutningskabel går från ryggsäcken till protonelementet, som antingen kan plockas upp med handen eller fästas på sidan av ryggsäcken. Figuren har på sig så kallade ”Ecto-glasögon” som kan fällas upp som ett visir och tas bort helt.

Inneholder:

  • Samlarutgåva av Ray Stantz med protonpack

Detaljer:

  • Antal bitar: 7
  • Mått: Figuren är 15 cm hög
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell70174
EAN4008789701749
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.