Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Playmobil City Action Stor brandstation 9462

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 954:-
I lager
SKU
06183-84
   

Tut tut! När larmet går är brandkåren på plats på nolltid. Brandmannen flyger upp från sin brits, drar åt sig en skjorta från väggen och springer mot brandstången. Svisch – han åker ner i högsta fart. Där väntar hans kollega redan på honom. Samtidigt sätter sig en annan kollega i helikoptern på taket och flyger iväg. En så skicklig trio kommer säkert att släcka branden på nolltid.

I den rymliga brandstationen får det plats två brandbilar.

  • Batteribehov: 2 x AAA (ingår ej)
  • Storlek: L61 x B21 x H36 cm
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell9462
EAN4008789094629
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.