Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Stationery anteckningsblock med lås och penna

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 262:-
I lager
SKU
06202-219
   

Det grå anteckningsblocket är helt speciellt, det kan stängas med hjälp av en LEGO-kloss med 1x6 knoppar. Detta praktiska skrivset passar perfekt att ge bort i gåva till både unga och gamla LEGO-fans.

  • 176 linjerade sidor
  • Gelpenna

Innehåll:

  • LEGO Stationery anteckningsblock
  • LEGO Stationery gelpenna

Detaljer:

  • Mått: 16 x 15,8 x 2,3 cm
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell52448
EAN4895028524487
VarumärkeLEGO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.