Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Guy Classic maskeraddräkt 7-8 år - 122-128 cm

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 474:-
I lager
SKU
03205-126
   

Klä ut dig till en livslevande legogubbe, nämligen karaktären Guy. Denna dräkt passar perfekt när det är dags att klä ut sig inför alla årets kalas och maskerader. Den färgglada dräkten består av en mask, en överdel, ett par byxor och ett par handskar. När du har klätt på dig dräkten är det dags för äkta lego-action!

Innhold:

  • Mask
  • Handskar
  • Byxor
  • Överdel

Detaljer: 

  • Material: 100% polyester
  • Storlek: 122-130 cm
Mer information
Modell14251K-15L
EAN039897142517
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.