Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price spädbarn

27 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

27 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Prices produkter för spädbarn består av innovativ babyutrustning, som säkerställer barnets säkerhet och komfort, och du kan vara säker på att du har valt leksaker som är speciellt designade för bebisar och spädbarn. Fisher-Price-leksakerna främjar spädbarnets utveckling steg för steg med aktivitetsleksaker, babygym, kuddar, sorteringsleksaker och dragleksaker.

Fisher-Price Laugh & Learn ger ditt barn möjlighet att lära genom att leka med en hel samling pedagogiska leksaker. Du kommer att uppleva stunder av förundran, vördnad, tillväxt, skratt och sömn. Dagarna delas med barnet, och du hjälper ditt barn att leka och växa på ett säkert och roligt sätt.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.