Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price ECO Rock-a-Stack - stapelleksak - 5 färgglada ringar - växtbaserat material

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 118:-
I lager
SKU
05218-49
   

Denna Fisher Price ECO Rock-a-Stack stapelleksak är gjord av växtbaserade material och erbjuder stapelglädje för spädbarn. Leksaken består av en instabil fot med en pinne och 5 färgglada ringar som passar perfekt för de små händerna att stapla. Låt barnet ta tag i de olika ringarna med olika färger och storlekar för att sikta på pinnen när han eller hon ska stapla. Så småningom kommer barnet att förstå sambandet mellan storleken på ringarna och vilken ring som ska placeras först och vilken som ska placeras sist.

Låt ditt barn utforska sina sinnen genom att upptäcka skillnaden mellan stora och små och så småningom lära sig skillnaden i färger. Låt finmotorik komma med i leken när barnet övar på att ta tag i ringarna och placera dem över pinnen, och låt ditt barn undra över färger och storlekar. Inte minst, låt ditt barn vara nyfiken på alla nyupptäckta funktioner och sätt att leka med detta stapeltorn.

Innehåller:

  • Staplingsleksak med 5 ringar

Detaljer:

  • Tillverkad av växtbaserade material (minst 90% etanol extraherad från sockerrör.)
  • Levereras i FSC-certifierat paket
  • Mått: (H) 21 x (B) 13 cm
  • Rek ålder: från 6 månader
Mer information
ModellGRF09
EAN887961902242
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.