Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price ECO Rock-a-Stack - stapelleksak - 5 färgglada ringar - växtbaserat material

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 118:-
I lager
SKU
05218-49
   

Denna Fisher Price ECO Rock-a-Stack stapelleksak är gjord av växtbaserade material och erbjuder stapelglädje för spädbarn. Leksaken består av en instabil fot med en pinne och 5 färgglada ringar som passar perfekt för de små händerna att stapla. Låt barnet ta tag i de olika ringarna med olika färger och storlekar för att sikta på pinnen när han eller hon ska stapla. Så småningom kommer barnet att förstå sambandet mellan storleken på ringarna och vilken ring som ska placeras först och vilken som ska placeras sist.

Låt ditt barn utforska sina sinnen genom att upptäcka skillnaden mellan stora och små och så småningom lära sig skillnaden i färger. Låt finmotorik komma med i leken när barnet övar på att ta tag i ringarna och placera dem över pinnen, och låt ditt barn undra över färger och storlekar. Inte minst, låt ditt barn vara nyfiken på alla nyupptäckta funktioner och sätt att leka med detta stapeltorn.

Innehåller:

  • Staplingsleksak med 5 ringar

Detaljer:

  • Tillverkad av växtbaserade material (minst 90% etanol extraherad från sockerrör.)
  • Levereras i FSC-certifierat paket
  • Mått: (H) 21 x (B) 13 cm
  • Rek ålder: från 6 månader
Mer information
ModellGRF09
EAN887961902242
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.