Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Fisher Price klassisk leksakstelefon - babyleksak

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Medlemserbjudande 121,80 30%
Vårt lågpris: 174:-
I lager
SKU
19825
   

En klassiker i ny och uppdaterad design! Ring, ring - säg hej till den nya versionen av den klassiska telefonen från Fisher Price. Denna klassiska dragleksak har nytt design, men de samma funktionerna som tidigare. Med det söta ansiktet, nummerskivan som kan snurras runt, roliga ringsignaler och ögon som går upp och ner när barnet drar leksaken efter sig. Telefonen uppmuntrar barnet att lära sig att prata och gå. Barnet kan sitta och leka, eller dra den med sig när den börjat gå.

  • Två sätt att leka på: sittande eller som en dragleksak
  • Lär barnet siffror - från 1–9
  • Främjar barns motorik

Innehåll:

  • Fisher Price klassisk telefon

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 12 månader

Mer information
ModellFGW66
EAN887961516449
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.