Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price klassisk leksakstelefon - babyleksak

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 138:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
19825
   

En klassiker i ny och uppdaterad design! Ring, ring - säg hej till den nya versionen av den klassiska telefonen från Fisher Price. Denna klassiska dragleksak har nytt design, men de samma funktionerna som tidigare. Med det söta ansiktet, nummerskivan som kan snurras runt, roliga ringsignaler och ögon som går upp och ner när barnet drar leksaken efter sig. Telefonen uppmuntrar barnet att lära sig att prata och gå. Barnet kan sitta och leka, eller dra den med sig när den börjat gå.

  • Två sätt att leka på: sittande eller som en dragleksak
  • Lär barnet siffror - från 1–9
  • Främjar barns motorik

Innehåll:

  • Fisher Price klassisk telefon

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 12 månader

Mer information
ModellFGW66
EAN887961516449
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.