Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Giant Rock-a-Stack babyleksak - stor stapelleksak

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 287:-
I lager
SKU
05205-92
   

Med denna stapelleksak kan barnet stapla ringarna som kommer i olika färger och storlekar. Och även om ringarna är i olika storlekar är alla stor storlek på för att få bättre grepp. Låt barnet greppa ringarna och sikta mot pinnen när han/hon ska stapla. Så småningom förstår barnet sambandet mellan storleken på de olika ringarna och i vilken ordning de ska placeras på pinnen.

Den minsta ringen på denna stapelleksak fungerar även som en skralla och ger ifrån sig ljud när barnet skakar på den. Den genomskinliga ytan gör det möjligt för barnet att utforska de små färgglada pärlorna som skramlar runt inuti ringen. Skaka, skaka, skaka - det är hur roligt som helst.

Basplattan på stapelleksaken består av en ostadig fot med en pinne. Klarar barnet att träffa ringarna på pinnen när basen vippar fram och tillbaka?

Låt ditt barn utforska sina sinnen genom att upptäcka olikheten på stor och liten och efterhand också lära sig skillnaden på färgerna. Låt finmotoriken spela in när barnet övar sig på att greppa efter ringarna och placera dem över pinnen. Och låt ditt barn undra över färgerna och storlekarna på ringarna. Och inte minst, låt ditt barn vara nyfiken över alla de nyupptäckta funktionerna och sätten att leka med denna stapelleksak på.

Innehåller:

Fisher Price Giant Rock-a-Stack babyleksak - stor stapelleksak

Detaljer:

  • Mått: L27 x B25 x H40 cm
  • Ålder: från 12 månader
Mer information
ModellGJW15
EAN887961818994
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.