Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Learn with Me Zebra Walker - lära-gå-vagn med aktiviteter

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 392:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
10195-70
   

Den roliga gåvagnen Learn with me Zebra Walker från Fisher-Price är ett perfekt hjälpmedel när barnet är redo att ta sina första steg. Leksaken kommer med två lägen; sitt och lek samt gå och stå. Sitt och lek-läget bjuder på spännande aktiviteter för barnet att utforska, som t.ex. knappar med ljus, en skruv att vrida på och mycket mer. I stå och gå-läget uppmuntras barnet att gå med hjälp av härlig musik som spelas upp när man går.

Innehåller:

  • Fisher Price Learn with Me Zebra Walker - lära-gå-vagn med aktiviteter

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA (ingår ej).
  • Mått: L46 x B43 x H54 cm.
  • Rek.ålder: från 6 mån.

OBS! På bilderna finns det bokstäver och siffror på varan, men detta är felaktigt. Det finns endast djurmotiv på varan.

Mer information
ModellDLD80
EAN887961256406
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.