Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Fisher Price Laugh and Learn Storybook Rhymes aktivitetsbok - svensk version

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 223:-
I lager
SKU
11192-6
   

Fisher Price Laugh and Learn Storybook Rhymes är en aktivitetsbok som med härliga barnramsor och visor introducerar barnet för räkning, bokstäver, de första orden, former, siffror och mycket mer. Bläddra bland sidorna för att höra barnsånger och rim såsom "Ro, ro, ro din båt" och "Imse Vimse spindel", eller tryck på någon av de lysande aktivitetsknapparna för roliga ljud och aktiviteter.

De gulliga Laugh & Learn-figurerna väcker sångerna till liv och visar fram härligt färgglada motiv som väcker barnets nyfikenhet. Det finns så mycket att lära sig!

Innehåller:

  • Fisher Price Laugh and Learn Storybook Rhymes aktivitetsbok - svensk version

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 st. AA-batterier (ingår ej)
  • Språk: svenska
  • Ålder: från 6 månader

OBS: färgen på boken kan avvika från bilden.

Mer information
ModellCLK32
EAN887961137569
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.