Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price småbarn

22 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

22 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

12-18 månader: De bästa leksakerna för denna åldersgrupp hjälper barnen att utveckla sina motoriska färdigheter och utforska nya sätt att leka. Fisher-Price leksaker för småbarn är roliga aktivitetsleksaker, lära sig att gå och olika lekset.

18-24 månader: Leksakerna för denna åldersgrupp hjälper till att utveckla barnets språkkunskaper och utforska nya sätt att leka. Fisher-Price-leksaker för de lite större småbarnen är bland annat gåbilar som de kan susa runt på och lekset som ska byggas, med rörliga delar, bollar eller ringar.

Från 2 år: De äldsta småbarnen behöver leksaker som får dem att röra på sig, utveckla sin motorik och finmotorik och leksaker som engagerar. Fisher Prices sortiment för äldre småbarn består av byggbara leksaker, tåguppsättningar, leksaker med hjul och leksaker som bidrar till lärandet.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.