Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Plocklåda - fjäril

-57%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

57%
Kampanjpris 75:- Vårt lågpris: 174:- Du sparar: 99,-
I lager
SKU
12984
   

Detta är en inspirerande och färgglad plocklåda från Fisher-Price. Leksaken hjälper barnen att utveckla sin finmotorik och sitt logiska tänkande. Plocklådan är formad som en fjäril med snälla ögon och en glad mun.

Innehåll:

  • 1 st plocklåda
  • 6 st klossar i olika former och färger

Detaljer:

  • Material: Plast.
  • Rek.ålder: från 6 månader.
Mer information
ModellCDC22
EAN887961037500
VarumärkeFisher Price
Ålder0, 1, 2, 3

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.