Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Fisher Price Plocklåda med färgglada klossar - 11 delar

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 146:-
I lager
SKU
10182-172
   

Denna plocklåda från Fisher-Price med färgglada och olikformade klossar introducerar bebisen för färg och form. Klossarna kan sorteras, staplas eller tryckas genom hålen i lådans lock. Plocka av locket på lådan och börja om på nytt - det är så roligt med hjärngympa! Lådan har ett litet handtag vilket gör den enkel att bära med sig.

  • Finmotorik: När bebisen griper tag i klossarna och trycker dem genom hålen så förbättras fingerfärdiget och öga-hand-koordinationen.
  • Problemlösning: Bebisen tränar upp sin problemlösningsförmåga medan den listar ut vilka klossar som passar i vilka hål.  
  • Nyfikenhet: Alla de fina färgerna och formerna väcker bebisens naturliga nyfikenhet medan den leker och har det skoj. 

Innehåller:

  • Fisher Price plocklåda med 10 klossar

Detaljer:

  • Mått: 21 x 14 x 14 cm
  • Ålder: från 6 månader
Mer information
ModellFFC84
EAN887961482898
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.