Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Bruder Roadster med chaufför - 03481

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 334:-
I lager
SKU
06216-35
   

Inget annat fordon ger samma känsla av sportig karaktär och frihet som en roadster. Synonymt med rörlighet och perfekt utförande, erbjuder den här bilen en fantastisk utsikt över miljön när taket är nere. Bruders Roadster-modell tar hand om alla dessa funktioner. Med sin slående design och tilltalande färger har den en bra utgångspunkt för att bli favoritleksaken för små bilfans.

Tack vare det avtagbara taket kan tillhörande bworld-figur sitta i sportsätena. Som en speciell höjdpunkt för att öka det roliga, kommer denna Bruder-bil med ett nytt system för byte av bildäcken med högglansfälgar. Använd den integrerade skiftnyckeln för att ta bort och byta de stora sporthjulen.

Funktioner:

  • Avtagbart tak
  • Avtagbara hjul

Innehåller:

  • 1 Bruder roadsterbil
  • 1 bworld-figur

Detaljer:

  • Material: plast (ABS)
  • Skala: 1:16 skala
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
Modell03481
EAN4001702034818
VarumärkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.