Bruder MAN TGA Bärgningsbil med Landrover - 02750

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 636:-
I lager
SKU
268
   

Alla har sett den här lastbilen i aktion när den lastar/lossar en bil inblandad i en olycka som behöver repareras. För att bistå i en nödsituation och komma till hjälp för bilarna som behöver hjälp kan lastplanet höjas och sänkas och kranen kan svängas och förlängas. Hjullyften gör det möjligt att bogsera bilar ovanpå lastbilen och kranutrustningen – kedjor och hjulklämmor – säkerställer säker och enkel bogsering av bilen. Stoppklossar och utfällbara stödben ger extra stabilitet. Lastbilens hytt kan lutas för att visa motorn, och sidospeglarna kan också fällas in och ut. På terrängbilen som följer med kan man öppna motorhuven och titta på motorn och axelstyrning gör att ratt och däck följer varandra i sina rörelser.

 • Hytten kan tippas framåt
 • Huven kan öppnas
 • Lastplanet tas bort
 • Vridbar kran
 • Terrängbilen kan användas separat

Innehåller:

 • Bruder MAN TGA bärgningsbil
 • Terrängbil

Detaljer:

 • Mått: 49,5 x 18,5 x 25,5 cm
 • Skala: 1:16
 • Material: plast (ABS)
 • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell02750
EAN4001702027506
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.