Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Bruder John Deere 6920 traktor med frontlastare 02052

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 419:-
I lager
SKU
2216
   

Denna John Deere 6920 traktor med frontlastare från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har fantastiska detaljer och snygga egenskaper. Framaxeln kan styras via ratten i hytten med hjälp av medföljande styrstång eller kan användas genom hyttens tak. Frontlastaren kan tas av och på, och motorhuven kan öppnas för att visa motorn.

Med denna traktor kan småbönder återskapa arbetet på fälten och i produktionen av jordbruksprodukter. Fordonen och tillbehören från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har unika detaljer och realistisk design som inspirerar timmar av realistisk och lärorik lek.

  • Avtagbar och fullt fungerande frontlastare
  • Motorhuven kan öppnas
  • Styrbar framaxel

Innehåller:

  • Bruder John Deere 6920 traktor
  • Frontlastare

Detaljer:

  • Mått: ca. 38 x 16 x 18 cm
  • Skala: 1:16
  • Material: plast (ABS)
  • Ålder: från 3 år

Mer information
Modell02052
EAN4001702020521
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.