Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Bruder Claas Rollant 250 balpress traktortillbehör - 02121

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 318:-
I lager
SKU
275
   

Denna Bruder Claas Rollant 250 rundbalspress från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har realistiska detaljer och roliga funktioner. Det är effektivt och praktiskt och nu kan bonden äntligen pressa sitt hö innan hösten sätter in. Rundbalspressen passar perfekt till alla Bruder-traktorer i Profi-serien (säljs separat).

  • Sidokåpan och baksidan kan öppnas och stängas
  • Höbalen kommer ut när utrustningen används
  • Kan kombineras med alla traktorer i Profi-serien samt höbalspaket 02122 och 02314 (säljs separat)

Innehåller:

  • Bruder Claas Rollant 250 balpress

Detaljer:

  • Mått: ca. 29,5 x 15,5 x 15,5 cm
  • Skala: 1:16
  • Material: plast
  • Ålder: från 4 år

 

Mer information
Modell02121
EAN4001702021214
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.