Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Vtech Toot-Toot drivers biltransportfordon - aktivitetsleksak - svensk version

Vtech Toot-Toot Drivers är serien som är framtagen för att uppmuntra bebisar och småbarn till att leka, lära och upptäcka.

Vtech Toot Toot bidrar till språkutvecklingen, sensorisk utveckling, ökade motoriska färdigheter samt till fantasifulla lekstunder. Bilarna, leksakerna och lekseten från Vtech väcker barnets fantasi och sinnen, samtidfigt som de introducerar barnet för begrepp som a-b-c, 1-2-3, former, färger och olika föremål.

Toot-Toot Drivers-lekseten kommer med Vtechs unika smartpoint-teknologi, som gör att när fordonet passerar en smartpoint i leksetet kommer det att ge ifrån sig olika fraser, ljudeffekter och annat skoj.

Vårt lågpris: 367:-
I lager
SKU
01217-9
   

Släpp ner rampen för att lasta på fler fordon, vänd och vrid på kugghjulen, lek med skorstenen, låtsas att du tankar och tuta med tutan! Det är bara några av funktioner med denna TootToot Driver biltransportfordon från Vtech. Bilen har självklart också 3 smartpoint punkter som gör att när Smartpoint-bilar passerar de, reagerar de med ljud, fraser och melodier på svenska.

Fordonet är kompatibel med alla Toot-Toot Drivers lekset. Toot-Toot Drivers är pedagogiska och roliga leksaker som bjuder in till fantasilek och bidrar även till utveckling av barnet fin- och grovmotorik.

Innehåll:

  • 1 biltransportfordon med Smartpoint-punkter
  • 1 Smartpoint-minibuss som passar på släpet

Detaljer:

  • Batterier: 2 x AAA-batterier (demobatterier ingår)
  • Mått: ca 36x12x18 cm
  • Rek ålder: från 12 månader
Mer information
Modell950-189521
EAN5713646180290
VarumärkeVtech
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.