Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder JCB 4CX 02428 Backhoe loader - grävlastare

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 325:-
I lager
SKU
3208
   

Detta är en robust grävlastare från det tyska varumärket Bruder. Grävlastaren är perfekt att gräva med och kommer med grova däck för lek i terräng. Den verklighetstrogna designen och den vridbara ratten i förarhytten tar leken till nästa nivå. Grävlastaren har en stor skopa fram och en mindre grävskopa bak samt fällbara stödben. 

Den främre skopan har ett handtag för enkel användning.

  • Storlek: 52 x 16 x 18.5cm.
  • Modell JCB 4CX.
  • Skala 1:16.
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell02428
EAN4001702024284
VarumärkeBruder
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.