Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder AUSA Minidumper - 02449

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 175:-
I lager
SKU
3194
   

Denna lilla minidumper är en snabb och stark maskin med ett tipptråg som kan vridas för att kunna lasta av precis där du vill. Den har en dragkrok och är gjord av stöttålig plast. Minidumpern är en rolig leksak för barn men den är också ett populärt samlarobjekt bland vuxna.

  • Mått: 26,6 x 12.4 x 17 cm.
  • Skala 1:16.
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell02449
EAN4001702024499
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.