Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Strategispel

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Nyhet
Pris
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder

Artiklar 1-52 av 66

Sätt fallande sortering
Page
per page

Strategispel är spännande spel där deltagarna måste använda sitt strategiska tänkande för att lösa olika uppgifter. Detta är hjärngympa på högsta nivå och det gäller att tänka både snabbt och strategiskt. För att vinna måste du ofta tänka ett steg längre än din motståndare, vilket är lättare sagt en gjort.

Strategispelens speltid varierar mycket, vilket gör att de passar perfekt för långa spelkvällar.

Ta spelkvällen till nästa nivå med strategispel, frågesporter och spel som utmanar tankeförmågan - som god gammaldags hjärngympa. Strategispel är spel där dina beslutsfärdigheter sätts på prov, och där kan varje beslut leda till seger, eller nederlag. Se hur din planeringsförmåga är jämfört med dina motståndares. Anta utmaningen och se till att reservera hela kvällen för frågesporter med familj och vänner. Utmana dina kunskaper, se vad du kan komma ihåg av både användbar och värdelös kunskap, och kanske kan du titulera dig som vinnare av kunskapstävlingen innan kvällen är över. Strategispel och frågesporter utmanar både hur du tänker, hur du fungerar under press och om du kan tänka några drag längre fram än dina motståndare. Om du letar efter hjärngympa och IQ-leksaker så hittar du här ett brett utbud av spel som ger tankeförmågan en riktig utmaning och där du måste tänka logiskt för att kunna avsluta spelet, och många av dem är dessutom kompakta små spel som fungerar perfekt som underhållning på resor.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.