Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schack i trä - levereras i metallåda

Tactic tillverkar olika slags spel för både barn och vuxna

Tactic är en av Europas största tillverkare av brädspel och utomhusspel för både barn och vuxna. Tactic tillverkar några av de mest populära barnspelen, familjespelen, resespelen och kortspelen som finns. Hos oss hittar du både klassiska och nya spel från Tactic som tar marknaden med storm.

Vårt lågpris: 233:-
I lager
SKU
4344
   

Schack är en klassiker, där målet är att attackera motståndarens kung så att den inte har fler tillgängliga drag. Vi säger då att kungen är schackmatt. Schack spelas av två spelare, som i sin tur flyttar sina pjäser på ett rutigt spelbräde. Detta spel är tillverkat av trä och kommer i en vacker metall låda.

Schack anses vara ett av världens mest populära spel och har relativt enkla spelregler. Schack kan spelas av både unga och gamla och möjliggör utveckling av deras taktiska och strategiska färdigheter.

Innehåller:

  • Metallåda med schackbräda och pjäser
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Antal spelare: 2
  • Speltid: ca. 30 minuter.
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
Modell14001
EAN6416739140018
VarumärkeTactic
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.