Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ticket to Ride Europe

Brädspelet Ticket to Ride går ut på att bygga sammanhängande järnvägar utan att motståndarna upptäcker dina planer!

Med brädspelet Ticket to Ride från Days of Wonder ger du dig ut på äventyr och bygger järnvägsspår som binder ihop olika länder och städer. Välj vilken färg du vill spela, placera ut poängmarkörerna och blanda kortlekarna - sedan är det dags att spela! Ticket to Ride är ett spel som ställer höga krav på strategiskt och taktiskt tänkande, du måste vara kvicktänkt och undvika att avslöja dina planer. Alla de olika spelen kommer med vackra illustrationer och är av riktigt hög kvalitet.

Vårt lågpris: 345:-
I lager
SKU
4135
   

Ticket to Ride Europe är ett familjespel som går ut på att bygga ett nätverk av järnvägsspår. Med hjälp av färdkort ska spelarna knyta samman två resmål med hjälp av järnvägsrutterna på spelplanen. Det gäller att ha en strategi och göra rätt val där tunnlar och vatten kan kosta dig poäng. Spelet försvåras av att de flesta sträckorna endast kan tillhöra en spelare. Detta kan dock påverkas av spelare med hjälp av tågstationer.

  • Speltid 30-60 minutter
  • För 2-5 spelare
  • Rek. ålder: från 8 år
  • Spelreglerna är på svenska 

Ticket to Ride Europe är del av den prisbelönta tågäventyrsserien.

Mer information
Modell7292
EAN824968717028
VarumärkeTicket to Ride
Ålder8+

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.